HEM


OM
OSS


PRODUKTER

Sea-Band


KONSULT-
TJÄNSTER


ÖPPNA
SEMINARIER


TERAPI &
COACHING


KONTAKTA
OSS

 

 

 

 

 

 


 

 

STARTA EGET


- VISION, PASSION OCH MOTIVATION!

 

The things we regret

are the things we didn’t do


Om du bär på en dröm – låt den bli verklighet!


Under en vecka varje höst och varje vår är det workshop för alla som vill starta eget – eller som vill kolla av sin entreprenörsdröm.

Under 4 dagar, under ledning av erfarna företagsledare som etablerat och drivit egna företag under många år, blir du inspirerad, motiverad och manglad!


 


Kostnad: 14.500,- exkl moms som faktureras ditt bolag.

(För ev. privatpersoner; observera att moms tillkommer)

I kurskostnaden ingår allt utbildningsmaterial, alla föreläsningar, middag sista kvällen, diplom för genomförd affärskurs samt del i dubbelrum (5 nätter, ankomst tisdag – avresa söndag) på enkelt boende i centrala Fuengirola eller Marbella.


Flygresan ingår inte. Du flyger snabbt, billigt och bra med Ryan Air. Direkt från Stockholm, Göteborg och Malmö på ca 3.5 timme.


Självklart kan du betala extra till hotellet för att bo i enkelrum eller för extra hotellnätter.


Du som startar eget kan spara fakturan till ditt nya företag och använda den upp till ett år efter kursdatum - prata med din revisor.


Varje föreläsningsdag är kl 9.30 -13.30

Med lunch/Siesta kl 13.30 – 16.30

På eftermiddagarna praktiserar vi det vi föreläst om under förmiddagarna som en ”work-shop” kl 16.30-19.00. Eftermiddags-passet är frivilligt för dig som vill kunna kombinera veckan med golf & utflykter. Du bestämmer själv vad du tycker att du har behov att jobba praktiskt med.


Det här är en härligt kreativ vecka. Spännande affärsidéer från deltagarna blandas med oerhört motiverade föreläsningar av experter inom respektive områden – mycket jobb, mycket skratt och mycket affärer!

 

Kursdatum

Datum: 23-27 april 2013 - fåtal platser kvar

16-19 september 2013

 

Anmälan

info@fresnogrande.com (ange datum och kurs)

 

Frågor

desiree@fresnogrande.com

 

 

STARTA EGET 4 DAGAR PROGRAM

 

Tisdag ankomst

Välkomstdrink kl 19.00 på hotellet.


Dag 1: Onsdag

VISION & AFFÄRSIDÉ

Grunden börjar byggas till din affärsplan


Dag 2: Torsdag

Marknad, konkurrenter och försäljning.

Du kan ha den allra bästa av idéer men om du inte kan sälja så kommer du inte att lyckas! Spin-metoden, världens bästa rådgivnings-metod, introduceras och praktiseras.


Dag 3: Fredag

Ekonomi – vad kan jag ta betalt? Hur ser min ekonomi ut som egen-företagare?

Offert och faktura-förfarande. Förhandlingsteknik när den är som allra roligast (för om du inte har kul så kommer du inte att lyckas!)


Dag 4: Lördag

Dags att paketera din affärsidé - Och allt det du vill nå ut med – först säljer du dig själv, sedan ditt företag (din trovärdighet) och i allra sista hand din produkt/tjänst. Så hur paketerar du dig själv – och vill någon köpa paketet?


Eftermiddagen avslutas med att alla deltagare får göra en presentation av sin affärsidé och eller vad man kommit fram till under dagarna –

Gemensam kvällsmiddag på stranden avslutar denna affärskurs.

 

 

 


 


 


 


 


In English
please press: