HEM


OM
OSS


PRODUKTER

Sea-Band


KONSULT-
TJÄNSTER


ÖPPNA
SEMINARIER


TERAPI &
COACHING


KONTAKTA
OSS

 

 

 

 

 

 


 

 

TERAPI & COACHING

 

Vill du få professionell handledning av Certifierade Samtals-terapeuter, psykoterapeuter, gestaltterapeuter eller coacher?
Eller vill du ha en affärsinriktad mentor som bollplank?


Livet är som en berg- och dalbana och ibland kan det vara skönt att få prata med någon utifrån som kan se saker och ting från ett annat perspektiv.


Du behöver inte vara sjuk för att må bättre!

Sagt av Eric Berne som är grundaren till Transaktionsanalysen – en av de psykoterapeutiska modellerna vi arbetar med tillsammans med den kognitiva inriktningen (här och nu och lösningsfokuserat framåt).


Många framgångsrika människor är just framgångsrika för att de en gång i veckan har ett möte med sin terapeut eller coach. Prova och se hur det kommer att utveckla dig!


Du får möjlighet att stämma av, hitta nya möjligheter, lösa problem och gå vidare mot nya tydliga mål.


Allt under professionell ledning av våra terapeuter och coacher.

Vi följer Europeiska Psykoterapeut-förbundets etiska och moraliska riktlinjer samt ICF International Coach Federations och arbetar under tystnadsplikt.

 


"Du är fantastisk!

All utveckling börjar med att du lär känna dig själv

- sedan kan du förstå hur andra människor tänker och agerar.

Först då kan du bli lycklig!"

Desirée le Grand


HUR GÅR DET TILL?

De flesta samtal sker via Skype och/eller telefon 1 h/vecka vid så många tillfällen som du önskar. Att börja med 10 inbokade samtal är det vanligaste.


Maila ditt namn och telefonnummer till Desirée le Grand på desiree@fresnogrande.com så ringer hon upp dig för att bestämma vidare och för att diskutera kring vilka behov och önskemål du har av terapiform och terapeut/coach.

 

 


 


 


 


 


In English
please press: