HEM


OM
OSS


PRODUKTER

Sea-Band


KONSULT-
TJÄNSTER


ÖPPNA
SEMINARIER


TERAPI &
COACHING


KONTAKTA
OSS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONSULTTJÄNSTER

 

Gemensamt för alla våra skräddarsydda seminarier, föreläsningar och konsultuppdrag är att vi utformar varje program baserad på den behovsanalys som vi utför innan vi lämnar offert.


Dessutom har vi olika öppna seminarier och utbildningar dit deltagare från olika företag och branscher söker sig och på köpet får nya nätverkskontakter.


Vårt kurscentrum finns i Marbella på spanska solkusten där vi specialanpassar varje uppdrag i kombination med kundens önskemål kring övriga aktiviteter utanför konferensrummet. Men självklart utför vi även uppdrag på plats hos kunden i Sverige eller internationellt.

 

Välj vilket tema du är intresserad av och klicka vidare på rutorna till vänster för mer information.


 


KURSLEDNING


Fredrik Ask är civilekonom, reservofficer samt Certifierad Coach.

 

Han har arbetat utomlands under 14 års tid bl a  som marknadskonsult hos Svenska Exportrådet på Svenska Handels-sekreterarkontoret i Los Angeles, VD för ett av Trelleborgskoncernens bolag i USA samt VD för ett av Electrolux bolag i Österrike.

 

I Sverige har han arbetat som konsult hos ISL, Institutet för Säljträning och Ledarutveckling, Svenska Konsulthuset samt PMK AB. Hans inriktning som konsult i dessa bolag var säljträning, säljledning, förhandlingsteknik samt ledarskap.

 

I Sverige var han senast VD för LK Pex AB ett snabbväxande bolag som tillverkar plaströr för bland annat golvvärme. Under Fredriks VD-tid utnämndes bolaget till att vara ett gasselföretag 2 år i rad av Dagens Industri och Veckans Affärer utnämnde LK Pex till ett av Sveriges Superföretag under 2  år.

 

Idag bor och verkar han i Spanien där han förutom att driva Fresno Grande S.L. även är aktiv i olika styrelseuppdrag samt andra ägarintressen.

 

Fredrik är nu för tiden helt övertygad om att det coachande ledarskapet är det mest effektiva och mest motiverande sättet att agera som ledare i dagens affärsvärld.

 

Desirée le Grand är Samtalsterapeut med kognitiv transaktionsanalytisk inriktning, Certifierad Coach godkänd av ICF samt innehar en Executive Master i Service Management.


Desirée är en välkänd föreläsare inom stresshantering, kommunikation, motivation och organisationsutveckling.


Hon har gett ut böckerna Vision och passion mot framgång 2005, Kommunikation och motivation i möten och samtal 2008, Framgång och lycka – att äga din egen tid! 2011.


Bakom sig har hon en gedigen chefs- och affärserfarenhet från såväl nationella som internationella bolag. under 12 år har hon bott och verkat i England, USA, Österrike och Spanien.


I Sverige har hon som delägare varit med och startat, etablerat och drivit två företag. det ena ett konsultföretag inom ledarskap, säljträning, kommunikation & organisationsutveckling samt det andra Hälsoakademin Europa AB, som är Sveriges idag marknadsledande hälsoutbildningsföretag.


 

Vårt övriga team består av experter och specialister inom respektive områden.

 

Berätta vad du vill ha och vi gör en offert med program och med föreläsare som har adekvat bakgrund för dina behov.


Vi har under åren arbetat i de flesta branscher och gör alltid en behovs- analys för att kunna specialanpassa våra program till att skräddarsys för

dina önskemål.

 

 


REFERENSER

 

Electrolux AB

Netcom Consultants

Lagerstedt & Krantz AB

Hoist International AB

SEC Tele 2 SA

Länsförsäkringar

ICA Svenska AB

Hälsoakademin Europa AB

Region Skåne
Vårdförbundet
Restauranganställdas Förbund
HTF Handelstjänstemannaförbundet
Sparbanken Finn
Trygghetsrådet

 

 


 


 


 


 


In English
please press: