HEM


OM
OSS


PRODUKTER

Sea-Band


KONSULT-
TJÄNSTER


ÖPPNA
SEMINARIER


TERAPI &
COACHING


KONTAKTA
OSS

 

 

 

 

 

 


 

 

Sedan 1997 har vi hjälpt människor och företag att växa
- med produkter och seminarier för kropp & själ.

 

 

OM OSS

 

Ägare & grundare är Fredrik Ask, Civilekonom, Reservofficer, Certifierad Coach och med 25 års internationell och nationell affärserfarenhet bland annat som verkställande direktör inom Electrolux-koncernen, Trelleborgskoncernen samt gasellföretaget LK PEX AB.

 

I Fresno Grande S.L. är vi 12 erfarna konsulter med såväl nationell som internationell affärserfarenhet från England, USA, Österrike, Filippinerna, Tyskland och Spanien.

 

Våra gemensamma värdegrunder är:

- hälsa, utveckling & glädje!

 


PRODUKTER

 

De allra bästa produkterna handplockas av oss runt om i världen och introduceras, marknadsförs och säljs på den svenska marknaden.


Vi ansvarar bl a för SEA-BAND, ett akupressur-armband mot illamående vid åksjuka, sjösjuka, graviditet och efter operation. SEA-BAND är kliniskt testat på svenska sjukhus och säljs på alla Apotek och i välsorterade Hälsokostaffärer.

 

Utomlands har det utförts en mängd kliniska studier på Sea-Band med positivt resultat.

 

Klicka här om du vill läsa mer om SEA-BAND.


KONSULTTJÄNSTER

Vi arbetar med färdiga koncept och program som baseras på den senaste evidensbaserade forskningen för att du och ditt team skall nå era mål, lösa hinder på vägen och må bra under tiden.

 

Våra excellensområden ser du nedan och självklart kan du plocka ihop ditt eget önskeprogram som utförs hos dig på plats eller företrädesvis på vårt utbildningscenter i Marbella på spanska sydkusten där solen och värmen är en gynnsam miljö för inlärning.

 

 

 

 

 

 


 


 


 


 


In English
please press: