HEM


OM
OSS


PRODUKTER

Sea-Band


KONSULT-
TJÄNSTER


ÖPPNA
SEMINARIER


TERAPI &
COACHING


KONTAKTA
OSS

 

 

 

 

 

 


 

      

     


 

 

SEA-BAND

 

Mot illamående vid sjösjuka, åksjuka, graviditet samt
vid illamående efter operation och kemoterapibehandling.


Sedan årtusende tillbaka använder kineserna akupressur och akupunktur för att läka eller hjälpa kroppen vid olika sjukdomar och besvär.

Genom att trycka på akupressur-punkten Nei Kuan (även kallad P6) - se bild, så tar man helt bort eller lindrar illamående vid t.ex sjösjuka, åksjuka, graviditetsillamående. Vårt elastiska Sea-Band fästes kring handlederna och med hjälp av en plastkula trycker man ner Nei Kuan.

 

Sea-Band vid migränillamående


 

Kliniska studier

 

The effect of acupressure on nausea and vomiting in pregnancy (University of Lund and Kalmar)

English

Svenska

 

Har akupressur preventiv effekt på postoperativt illamående och kräkning vid mindre gynekologisk kirurgi? (Linköping Un.)

Förord

Sammanfattning

 

Utländska referenser

Svenska

English

 


REFERENSER


Sea-Band säljs i 42 länder och säljs på Apotek och i välsorterade

hälsokostaffärer. I Sverige kan du köpa Sea-Band på alla Apotek samt i vissa Hälsokostaffärer.

 

Sea-Band är kliniskt testat i Sverige på bl.a Linköping, Lund och Kalmar Universitetssjukhus och en klinisk internationell studie med barn i åldrarna 2-15, kända för att lida av kraftig åksjuka, visar utmärkta resultat på 88,7% av fallen. En italiensk studie på gravida kvinnor visade att morgonillamåendet minskade för 70 % av kvinnorna som använde det.

 

I Sverige har vi sålt Sea-Band sedan 1997.

 

Kundreferenser

 

Samtliga Apotekskedjor i Sverige

Linköpings sjukhus

Lunds lasarett

Kungälvs sjukhus

Danderyds sjukhus

Danderyds mödravårdscentral

Svedala mödravårdcentral

Arlanda Flygledaravdelning

Hälsokostcentralen

Freijborgs AB

 


ETT NATURLIGT VAL

 

Sea-Band är ett naturligt val (en helt vanlig plastkula trycker på akupressur-punkten P6) detta innebär att det inte finns några biverkningar och du kan använda Sea-Band så ofta och länge som du behöver.


Då armbandet är elastiskt så kan du använda dina Sea-Band i många år. Om du vill fräscha upp dem så tvätta med lite diskmedel i ljummet vatten.

 

OM DU ÄR GRAVID:

Grattis! Och vi förstår att du vill slippa ditt morgon-illamående!

Oftast fungerar det bra om du sover utan dina Sea-Band men så fort du vaknar på morgonen så sätter du på dig banden innan du går upp ur sängen. Du kan använda dina Sea-Band så ofta och länge du vill (kanske blir du lite öm på insidan av handleden där plastkulan trycker till – men försök då att sova utan banden på natten).


OM DU ÄR ÅKSJUK:

Sea-Band börjar fungera efter någon minut – så sätt på banden en stund innan du skall påbörja din resa. Tänk på att det brukar vara bra mot åksjukan att kunna sitta och titta ut genom fönstret framåt och undvik att läsa eller spela tv-spel. Lycka till!


OM DU HAR ETT BARN SOM ÄR ÅKSJUKT:

Eftersom Sea-Band består av ett band (som kan sväljas av små barn) och dessutom av en plastkula (som kan fastna i halsen) så är de statliga rekommendationerna att Sea-Band inte skall användas av barn under 3 år.


Eftersom Sea-Band är en helt naturlig produkt så finns det inga biverkningar. Dvs ditt barn blir inte dåsigt eller får andra besvär som kan förekomma med läkemedel. Det viktigaste är att du som förälder har uppsikt över ditt barn så att inte Sea-Band fastnar i halsen.


OM DU SKALL ÅKA X2000:

Sea-Band är ett mycket populärt resesällskap på snabbtåget X2000 eftersom tågvagnarna kränger i den höga hastigheten. Sätt på Sea-Band några minuter innan avresa.


OM DU SKALL SEGLA:

Sea-Band är fantastiskt mot sjösjuka och landsjuka!

Behåll Sea-Band på även under natten.

 

 

 


 


 


 


 


In English
please press: