HEM


OM
OSS


PRODUKTER

Sea-Band


KONSULT-
TJÄNSTER


ÖPPNA
SEMINARIER


TERAPI &
COACHING


KONTAKTA
OSS

 

 

 

 

 

 


 

 

BLI DITT ALLRA BÄSTA JAG!

 

När du är du – då är du alldeles fantastisk! Men när du försöker vara någon annan än den du egentligen är - för att vara andra till lags, då blir det sällan särskilt bra i längden. Välkommen till denna spännande 3-dagarskurs!

 

Dag 1: kl 15.00 – 19.00 Välkommen till dig själv! Personlighets-test, analys och grupphandledning för att få fram dina excellensområden.

 

Dag 2: kl 9.30-13.30 Vad gör dig lycklig och vad vill du få ut av livet just nu och 3 år framåt. Modeller för personlig utveckling blandas med skratt och livs-bejakande handledning. Dagen avslutas med presentation av den senaste lyckoforsningen, för vad är lycka egentligen?

 

Dag 3: kl 15.00-19.00 Stress-fri kommunikation och en hälsosam positiv livsstil! Dagens verktyg avslutas med en sammanställning av ditt alldeles eget livsstils-program som följer med hem till Sverige.
 


Du bor i dubbelrum, enkelt men fräscht centralt i Fuengirola (så att du lätt kan gå ner till den 7 km långa sandstranden, njuta av alla restauranger i gamla stan, shopping och sevärdheter). Självklart kan du betala extra till hotellet för enkelrum och/eller extra hotellnätter.


Kostnad: 4.500,- inkl moms – I kostnaden ingår allt kursmaterial och boende (4 nätter) i dubbelrum i centrala Fuengirola samt Tapaskvällen.


Flygresan ingår inte. Vi rekommenderar att du flyger med Ryan Air billigt och direkt från Stockholm, Göteborg och Malmö till Malaga. Ca restid 3.5 h. Transfer med tåg direkt från flygplatsen in till centrala Fuengirola (vid hotellet) kostar ca 7 euro.

 

Kursdatum

Datum: 11-13 april 2013 - obs! Fullbokat!

13-15 augusti 2013


Ovan föreläsningsprogram är 4 timmar /dag och sker utomhus om vädret tillåter (annars i konferensrum).


Första kvällen är du välkommen att kl 19.00 följa med på en sightseeing-promenad i gamla stan, på strandpromenaden och som avslutas med en drink uppe vid gamla slottet med milsvid utsikt över medelhavet.


Sista kvällen bjuder vi på gemensam tapas-fest med start kl. 19.00.


Anmälan

info@fresnogrande.com (ange datum och kurs)

 

Frågor

desiree@fresnogrande.com

 

 


 


 


 


 


In English
please press: