HEM


OM
OSS


PRODUKTER

Sea-Band


KONSULT-
TJÄNSTER


ÖPPNA
SEMINARIER


TERAPI &
COACHING


KONTAKTA
OSS

 

 

 

 

 

 


 

 

 

GRUPPHANDLEDNING

 

Har du och ditt team fastnat i samma gamla slentrian – och kommer inte vidare?

Har ni hamnat i ett läge där det krävs nytt sätt att tänka och nya lösningar?

Behöver ni få tömma bort gammal förbrukad energi för att kunna börja jobba effektivt och positivt tillsammans igen?

Har ni det himla bra tillsammans och vill behålla den goda andan?


Med grupphandledning får du och ditt team en möjlighet att göra en ”årsbesiktning” för att stämma av, hitta nya möjligheter, lösa problem och gå vidare mot nya tydliga mål.


Allt under professionell ledning av våra terapeuter och coacher som alla arbetar med den kognitiva inriktningen , dvs vi utgår ifrån idag och hittar lösningar framåt. Självklart följer vi Europeiska Psykoterapeut-förbundets etiska och moraliska riktlinjer och arbetar under tystnadsplikt.

 

 

Miljön på vårt kurscenter i Marbella rekommenderas eller konferensmiljön i Fuengirola – att komma bort från invand miljö är viktigt för att kunna tänka nytt och annorlunda. Om du gör det du alltid har gjort – då får du det du alltid har fått!


Grupphandledningen sker på förmiddagarna och på eftermiddagarna så rekommenderar och arrangerar vi olika aktiviteter t.ex bergsvandring, marknadsbesök, golf, paddel-tennis, segling, besök på Picasso museet i Malaga eller varför inte bara sola på stranden och reflektera över dagens samtal.


Självklart kan vi även utföra dessa samtal i Sverige – men då ej på företaget utan i så fall på en miljö som är neutral.

 


Antalet grupphandledningar är beroende på vad vi skall jobba med och vilka mål ni har förväntningar kring – men 3 förmiddagar för en normal grupp som vill få landa tillsammans, få ta upp saker och funderingar som skaver, och som tillsammans vill hitta energi och dynamik för att gå vidare mot en spännande framtid brukar vara lagom!


Tips: Vänta inte tills det behövs! Gör en årlig besiktning av hur ni har det tillsammans – så slipper ni ödsla massa energi på sådant som inte tar er framåt.

 


 


 


 


 


In English
please press: